Usluge koje nudimo

Imamo preko 20 godina iskustva

Nova iskustva, istraživačke i adrenalin avanture

Hajde da se beskrajno zabavimo, da se relaksiramo i nanovo energizujemo ujedno i učeći kako da kreiramo prijatnu radnu atmosferu i kako da zadobijamo poverenje svojih kolega. Kako ćemo pomagati, ohrabrivati, slušati, navijati za svoj tim i sve to u prelepim ambijentima Fruške gore ili na nekoj drugoj lokaciji.

Igre zabavno – edukativnog karaktera

Sve igre su koncipirane tako da podižu svest o važnosti zajedništva sa akcentom na određenim elementima kao što su: Liderstvo, dobra komunikacija, koordinacija i aktivno slušanje; Saradnja, podrška, strpljenje i poverenje; Veštine uspešnog rešavanja problema i konflikta; Timska logika; Jačanje optimizma; Otvorenost jednih prema drugima; Upoznavanje i uočavanje sličnosti u karakteru, temperamentu, interesovanjima.

Kreativne radionice

Osmislite i zajedno nacrtajte grb i zastavu svog tima; Komponujte himnu Vašeg tima; Kreirajte reklamu koja promoviše Vaš tim ili Vašu kompaniju...zajedno posedujete sve što Vam je potrebno da stvorite sve što želite!

Večernje zabave

Veče uglavnom asocira na smiraj i pripremanje za san i većinu ih tako i provodimo. Takođe znamo da je veoma poželjno katkad napraviti izuzetak, aktivno se opustiti, energenizovati u smislu dopune depoa pozitive. Kako god se izrazimo ili okrenemo, pesma i igra su uvek glavni akteri najgromoglasnijeg smeha i najluđih zabava kroz karaoke večeri, plesne večeri, koktel zabave.

Radujemo Vam se!

Zahtev za poziv

Budite slobodni da nas kontaktirate.