O nama

Mi imamo preko 20 godina iskustva

Saznajte više o nama

Na našim programima možete kroz zanimljive radionice, prezentacije, vezbe, roll-play situacije naučiti nove tehnike i taktike, osvežiti zaboravljena znanja i uvežbati metode koje ćete moći da primenite u svakodnevnom radu.

Naš cilj je da kod Vas i Vaših saradnika podstaknemo spremnost i spretnost za posao koji obavljate, da probudimo ideje, borbenost, kreativnost, motivisanost i akciju koja treba da Vas vodi ka novim uspesima.

Naš tim

Imamo preko 20 godina iskustva

Dr Šumadinka Mihajlović

Business Trainer, Facilitator and Coach

Sa više od 20 godina rada u privredi, najvećim delom u prodaji, u domaćim i poznatoj stranoj multinacionalnoj kompaniji stekla bogato iskustvo i znanje iz oblasti prodaje. Tokom rada se neprekidno profesionalno usavršavala iz oblasti menadžmenta, leadershipa, ekonomije i agroekonomije. Doktorirala na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu na departmanu Agroekonomskih nauka.

Prof. Dr Nebojša Novković

Leadership Consultant

Redovan profesor menadžmenta na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu i profesor na Vojnoj akademiji u Beogradu. Autor više od 300 naučnih i stručnih radova i 9 udzbenika iz oblasti menadžmenta i lideršipa. Usavršavao se na stručnim specijalizacijama u Švedskoj, Holandiji, Kini i Japanu. Član srpske, evropske i svetske asocijacije agrarnih ekonomista.

Dragan Santovac

Business Trainer – Leadership and Finance

Svoje bogato profesionalno iskustvo u sferi bankarstva gradi više od 30 godina, pre svega u oblastima korporativnog bankarstva, kreiranja, monitoringa i restrukturiranja kreditnog portfolija, te upravljanju poslovima trezora, informacionim tehnologijama, digitalnom bankarstvu, platnom prometu i korporativnom upravljanju. U toku svoje karijere, 20 godina je bio deo najvišeg menadžmenta u nekim od najvećih banaka u Srbiji.

Milana Vrgović Ćosić M.A.

Business English Instructor

Diplomirani filolog opšte lingvistike sa gotovo 15 godina iskustva u držanju kurseva engleskog i norveškog jezika. Odbranila Master rad iz oblasti Ljudskih resursa na temu treninga i razvoja, preciznije – iz specifičnosti kurseva engleskog jezika u funkciji profesionalnog razvoja. Godinu dana kasnije postala i praktičar Transakcione analize.

Jasna Janković M.Sc.

Team Building Trainer

Po zanimanju master inženjer prehrambene tehnologije i HACCP administrator sa višegodisnjim iskustvom u poslovanju u firmi koja se bavi konsaltingom i trgovinom, a po zaljubljenosti, kako voli da kaže, sportski operativni trener fitnesa i team building-a.