Usluge koje nudimo

Imamo preko 20 godina iskustva

Poslovni treninzi za prodajni tim / Sales Skills

Slika Vaše firme može biti ulepšana ili naružena u zavisnosti od sposobnosti i motivisanosti ljudi koji Vas predstavljaju na tržištu.

Ovaj program nije dizajniran da zameni postojeće metode prodaje koje već koristite, u stvari, potpuno suprotno. Baziran je na čvrstim profesionalnim veštinama prodaje koje su se sticale i učvrstile tokom više godina iskustva i utemeljen na savremenoj, stranoj i domaćoj stručnoj literaturi.

Poslovni treninzi za Lideršip tim / Leadership

Snaga dobrog lidera je u tome da prepozna i razume glavne faktore motivacije kod svojih saradnika, a zatim da ih selektivno primeni kako bi postgli maksimum. Kako upravljati timom, motivisati ljude, komunicirati sa saradnicima, delegirati poslove? Zašto je bitno da se bavimo Performansom naših ljudi, kako usmeriti i motivisati ljude, postaviti im ostvarive ciljeve, pratiti njihov rad?

Time management, upravljanje konfliktom, stresom, promenama, kreiranje akcionog plana; samo su neke od tema treninga iz Lideršipa.

Poslovni treninzi iz oblasti finansija / Finance

Finansijska pismenost kao „sine qua non” u poslovnom i životnom okruženju. Analiza, interpretacija i razumevanje sadržaja finansijskih izveštaja sa posebnim akcentom na prepoznavanju kvaliteta poslovanja, potrebama i mogućnostima unapređenja. Modul će obezbediti odgovore i objašnjenje prirode i svrhe budžetiranja kao i izazove performance i cost managementa.

Poslovni engleski / Business English

Savremeno poslovanje sve više od nas zahteva poznavanje engleskog jezika. Retki su oni koji se u poslovnom svetu penju lestvicom uspeha, a da pritom ne govore engleski jezik, bar na srednjem nivou. Ipak, da li je to dovoljno? Svakako želite da Vaši izveštaji, mejlovi, ponude, narudžbe, budu napisani profesionalno i tačno. Usavršite svoj Business English na našim treninzima.

Poslovne veštine / Soft Skills

Kako da na efikasan način komuniciramo sa svojim klijentima, koji stil komuniciranja da praktikujemo, da li je asertivna komunikacija precenjena, zašto je važno da aktivno slušamo, umeće izlaganja i javni nastup, dobra organizacija iznošenja ideja, kako da govornik postane dovoljno ubedljiv i da ume da slušaoce/saradnike/klijente pokrene na akciju…samo su neka od pitanja koja će se tokom ovih treninga uvežbavati.

Zahtev za poziv

Budite slobodni da nas kontaktirate.