Usluge koje nudimo

Imamo preko 20 godina iskustva

Individualni poslovni koučing / Individual Business Coaching

Poslovni kouč pomaže klijentu da promeni svoj model ponašanja, ukoliko je to potrebno, i da na taj način poboljša svoj Performans. Kouč će pomoći klijentu da postavi SMART ciljeve koji su mu zaista važni; da kreira listu akcionih koraka koji ga mogu dovesti do toga cilja i da ga motiviše da te korake i preduzme.

Individualni poslovni koučing i trening za razvijanje talenata – Talent Development Coaching and Training

Prepoznali ste potencijal u nekim svojim ljudima? Želite da ih pripremite za menadžersku ili lidersku poziciju? Voleli bi da neko intenzivno radi sa njima na veštinama koje su potrebne svakom menadžeru i lideru? U ovom individualnom programu usavršavamo Vaše talente iz oblasti: Lideršipa, Upravljanja konfliktom, Komunikacija, Upravljanja ljudima, Strateškog planiranja, Osnova finansija, Merenja radnog učinka, Upravljanja vremenom i slično…

Izvršni poslovni koučing – Executive Business Coaching

„Sam na vrhu” je često viđen model upravljanja firmom. Efikasan poslovni kouč je pažljiv slušalac i poželjan sagovornik lideru koji se često oseća usamljeno kada treba da donese važne odluke. Kouč zna i koristi pitanja koja vode lidera kroz moguće scenarije kako bi on mogao da vidi i oseti posledice svih mogućih rešenja i tako lakše doneo svoju odluku ili biznis strategiju.

Zahtev za poziv

Budite slobodni da nas kontaktirate.